Workshop / Kookles
In het Noord-Brabantse Sint-Michielsgestel (bij ‘s Hertogenbosch) kookstudio "DAPUR SAYA". Hier worden de kooklessen en workshops gegeven aan iedereen die interesse heeft in de Indonesische keuken.

Indonesisch leren koken in één of meerdere avonden.

U krijgt een goed idee van de ingrediënten en de manier van koken die nodig is voor een goede Indonesische rijsttafel. Wij zorgen dat alles voor U klaar staat  zodat we meteen aan de slag kunnen.

Ik leer U hoe U de ingrediënten moet bewerken en uiteindelijk wordt er gezamenlijk gekookt, gebakken en gegrild. Voor mijn workshops hoeft u echt geen meesterkok te zijn. Als koken uw liefhebberij is, zult u veel plezier hebben van mijn workshops. In overleg kunnen we het menu samenstellen dat U graag zou willen leren bereiden, ik kan U daarin adviseren of U maakt gebruik van het menu wat ik zelf heb opgesteld.
De workshops kunnen in overleg op iedere dag gehouden worden.
Kosten per persoon zijn:  1 workshop/kook les (1 avond) €47,50.
1 kookcursus bestaande uit 4 workshops (4 avonden) €145,00. In  totaal kunt u 4 cursussen volgen (16 lessen). De kosten voor de vervolgcursus (2 t/m 4) zijn € 167,50 per cursus.
Een workshop wordt gegeven bij een aantal van min. 6 personen en een maximum van 16 personen te Sint-Michielsgestel. U kunt zich ook individueel of met z'n tweeën opgeven voor een workshop, dan neemt U deel aan de workshop met andere deelnemers.

Wilt U deelnemen aan één van de kooklessen en/of workshops of U wilt een kookcursus volgen Download uw inschrijfformulier hier.. Wilt u meer informatie stuur dan een mailtje met uw vraag naar bumbu@live.nl